Amurgul securistilor: prea obositi de la multiplele afaceri ca sa mai imagineze o conspiratie credibila

May 23, 20160 comentarii



Ceea ce a facut Dan Condrea cu firma lui este un adevarat genocid. Diluand dezinfectantii din spitale, el a produs moartea a sute de mii de romani care s-au dus sa se trateze pentru afectiuni simple si au plecat infestati de diferiti virusi pe care dezinfectantii diluati nu i-au putut elimina. El trebuia arestat imediat. Cine crede ca lipsa de reactie a autoritatilor impotriva lui s-ar datora lipsei de profesionalism si de viteza de lucru se inseala rau de tot. Va recomand un experiment: duceti-va si planificati un genocid! Nu trebuie sa-l puneti in practica, doar vedeti reactia serviciilor secrete! De ce credeti ca veti arestat imediat? Pentru ca vor sa arate cum isi fac ele treaba si cum protejeaza ei cetatenii romani de amenintarile teroriste. Ei bine, in escrocheria Hexi tocmai ele au fost implicate. La cel mai inalt nivel. Toti si-au luat dreptul de la sprijinirea ei. Acesta este si motivul pentru care el nu a fost arestat in aceste 2 saptamani: sa se protejeze pe ele. Scopul acestei intarzieri este acela de a-i pregati de fapt debarcarea ori intr-o tara exotica ori pe lumea cealalta inainte de a fi audiat la presiunea publicului.



Societatea noastra romaneasca a ajuns una spartana. Mafiotii din varful institutiilor n-au nevoie de muribunzi. N-au nevoie de asistati social. Ei au nevoie de sclavi sanatosi si productivi care sa le aduca profit cat mai mare. Distrugerea sistemului medical este o cale pentru a produce mai mult profit pentru oligarhii din aceasta tara. Daca nu esti suficient de robust incat sa faci fata la niste virusi, bacterii microbi si alte substante toxice inseamna ca nu faci fata rigorilor societatii sparto-romane. Bolnavii, infirmii si marginalii trebuie eliminati la fel cum erau aruncati in prapastii pe timpul spartanilor sau cum erau trimisi in larg in Corabia Nebunilor pe timpul Evului Mediu si dupa. Cu cat mai putini bani in servicii sociale cu atat salarii mai babane pentru capii institutiilor. Toti au avut de castigat de pe urma punerii pe butuci a sistemului medical ca si a intregii economii din Romania. Absolut toti. Scandalul dezinfectantilor este doar o mica parte a acestui plan marketingo-diabolic.

A nu crede ca serviciile secrete nu au fost implicate in aceasta uriasa escrocherie este echivalent cu a crede ca sefii institutiilor si „locotenentii” lor au aceleasi salarii precum cele minime pe economie. Daca cineva isi inchipuie ca in tara asta misca ceva fara stirea (de)serviciilor secrete atunci ii sugerez sa nu-si mai piarda timpul citind acest articol. De fapt nu vad de ce-ar mai citi ceva. Nici literatura apolitica nu mai merita citit. Ia domn’e direct niste somnifere! Sau imbata-te! Sau pune-ti niste electroliti pe hipotalamus si experimenteaza placerea/fericirea eterna! Sau altceva. Politica va parea cu adevarat roz.

Dar hai s-o luam altfel: sa presupunem ca tu ca om ai posibilitatea sa asculti convorbirile cuiva. Oficial probabil ca iti trebuie aprobari de prin sectorul politic etc. Neoficial tu poti sa dai iama in aceste date cam cum dadeam eu iama in borcanele de dulceata cand eram mic. Cam asa merge treaba si cu ascultatul telefoanelor sau spionarea persoanelor pe care (de)serviciile secrete le fac cu dibacie si cu mandrie patriotica. Acum imagineaza-ti un rival de-al tau de la munca, sau de pe timpul cand erai copil, sau de oriunde. Imagineaza-ti ca vrei sa te razbuni pe el printr-o cale anume! L-ai asculta? L-ai spiona? Sa nu-mi spui ca esti sfant! In fine, daca tu esti sfant si nu ai face asa ceva, atunci pune-i pe cei care fac legea in tara asta in aceasta pozitie! Ce parere ai? Crezi ca ei ar face-o?

Cert este ca doar prostii prostilor cred ca acest accident care l-a scos pe Condrea din scena ar fi fost o sinucidere sau un accident de circulatie, in ciuda picaturii chinezesti servite de mass-media. Exista doua scenarii realiste pentru acest eveniment: 1. a fost sinucis; 2. i s-a inscenat moartea. La modul in care lucreaza securitatea in Romania eu pariez pe a doua varianta. Principiul lor este mai vechea maxima „toti pentru unul si unul pentru toti”. Ei isi protejeaza agentii si fiecare are pretentia sa fie protejat el insusi. Oricat de obositi ar fi, securistii inca mai stiu sa manipuleze si sa implementeze probe.

Dar de data asta mi se pare ca au coborat la nivelul stalinismului din anii 1950, cu rapirile, accidentele si mortile subite inexplicabile. Acest caz are ceva din mafia italiana. Securistii discreti ai exploziei provocatoare de panica de la mitingul lui Ceausescu, sau ai aducerii minerilor pe post de jandarmi in 1990 fie au fost maziliti, fie au iesit la pensie, fie sunt ocupati cu alte afaceri de clan de n-au avut puterea sa gaseasca o varianta credibila de concentrare a vinei intregi pe Condrea si de scoatere coerenta a lui din scena in asa fel incat sa nu ofere detalii despre increngaturile lor. Modul in care au conceput acest accident este penibil. De amatori. Masina gasita la locul accidentului este un Opel Astra J  ,



care se poate identifica clar in fotografia de la locul accidentului:



in timp ce cea surprinsa de camerele de luat vederi fie nu este un Opel, fie este un alt model de Opel Astra. Aceasta este masina filmata de camerele de luat vederi:



Daca masina de pe camere este un Opel Astra, atunci iata care este modelul!
 


Cele doua modele nu sunt identice. Ia uitati-va la spatele masinii de pe camerele de luat vederi!


Acum sa privim cum arata si spatele modelului Opel Astra J:



Sunt identice? Se vede clar ca nu. La Opel Astra J el este frant. Pe modelul filmat de camere el arata drept. La Astra J unghiul geamului din spate sus este mult mai ascutit decat la celalalt model de Astra. Geamul din spate la Astra J are forma triunghiulara in timp ce la modelul de pe camere are forma patrulatera. De asemenea, forma farurilor spate la Astra J are in partea de sus o linie dreapta in timp ce la modelul filmat de camere este curba.

Va dati seama ca artizanii acestei cacialmale n-au reusit sa aduca o masina identica cu a lui Condrea pe drumul dintre Corbeanca si Buftea. Desi Opel Astra este o masina foarte comuna in Romania, totusi ei nu au putut face diferenta intre tipurile de Opel Astra. E de rasul curcilor. Fie in aceasta crima au fost implicati securisti batrani rutinati, incapabili sa fie atenti la aceste detalii si nepregatiti pentru aceste diferente minore intre noile modele ale aceleiasi marci de masini. Fie aici au lucrat securisti tineri luati direct din club si angajati pe pile, conform sistemului pe care l-au dus la culme in Romania ultimului sfert de secol. Macar securistii batrani erau angajati pe criterii riguroase si la vremea lor erau foarte buni spioni. Cei de astazi, fie ei batrani, fie tineri, sunt niste gainari.

Din aceste imagini ne dam seama ca masina lui Condrea a fost implantata ca proba ulterior, dupa ce a fost distrusa altundeva prin tamponarea in ea a altei masini telecomandate, de genul testelor de rezistenta a masinilor la accidente. In functie de relatia pe care a avut-o in ultimul timp cu restul mafiotilor care au orchestrat aceasta escrocherie ne putem face o parere daca el mai traieste sau nu. Daca era o amenintare pentru ei atunci probabil ca a fost urmarit si ucis si apoi implantat in acest accident inscenat. Daca inca colaborau, probabil ca s-a implantat nu doar masina ci si un alt cadavru, in timp ce Condrea a fost tacticos scos discret din tara cu acte false in timpul acesta. Dupa cum am spus, eu pariez pe aceasta ultima varianta. Insa convorbirile telefonice din ultima luna pot scoate la lumina relatia pe care a avut-o cu restul mafiotilor. E foarte usor de gasit adevarul in acest caz. Dupa cum am mentionat, securistii s-au comportat ca niste amatori.

Oricum, fie ca a fost omorat fie ca i s-a inscenat moartea, imaginea autoritatilor iese si mai sifonata decat era inainte, in ciuda eforturilor disperate de a aduce oameni noi in sistem care sa castige increderea cetatenilor. O astfel de intamplare arata ca modul in care evolueaza peisajul politic in aceasta tara seamana din ce in ce mai tare cu unele din America Latina sau din Africa. Le ramane sa faca politica cu naivii si mortii din Teleorman adusi la vot de Halloween. Un om serios nu poate da girul unor astfel de crime abominabile impotriva acestui popor.



Actualizare 25 mai 2016. M-am uitat zilele astea la televiziuni. Ultima data am facut-o odata cu tragedia Colectiv. Ma intriga faptul ca aceste statii de propaganda media exclud sistematic implicarea serviciilor secrete in acest caz. Cu toate ca promo-urile emisiunilor care au abordat subiectul insistau pe formule populare de genul „statul mafiot”, „sinucidere sau inscenare” si altele, totusi absolut toate incheiau in tonul sinuciderii, incercand in stilul caracteristic sa „formeze” opinia publica. Pana si paranoida Antena 3 urmeaza trendul. Politicienii infirma sistematic aceasta conexiune iar jurnalistii le respecta cuvantul ca pe vremuri. E atat de penibil!

Actualizare 26 mai 2016. Fosta sotie a lui Condrea a declarat astazi ca ea i-a furnizat lui Tolontan materialul care a condus la acest urias scandal al diluarii dezinfectantilor. A mai spus ca Dan Condrea a fost/este ofiter intr-unul dintre (de)serviciile secrete care au patronat acest genocid. Vad ca deja statiile de propaganda fac speculatii pe baza lipsei ei de discernamant pentru a-i discredita afirmatia. Poate ca cel mai important detaliu din declaratia ei este cel in care se declara la originea denuntului facut initial la DNA. De-a dreptul infiorator. DNA a pasat dosarul mei departe pana a fost musamalizat fara sa faca un minim gest de indreptare a acestei escrocherii. Adica, dupa cum spuneam prin alt limbaj, DNA e pentru prosti; institutia asta functioneaza pentru deconspirarea gainarilor dar mai putin pentru cea a rechinilor. Asta arata clar ca forta securistilor se intinde clar in zona justitiei. Da, e clar. Nu vom putea face nici un pas in tara asta pana nu desfiintam aceste (de)servicii secrete. Suntem mai protejati fara ei decat cu ei. Care e rolul lor? Oficial ne apara de teroristi. Pai niste teroristi ar fi facut mai putin rau decat ce-au facut securistii cu acest popor. Poate ca sunt un pic cam infierbantat acum insa parerea mea e ca ofiterii de rang inalt ar trebui pur si simplu izolati de societate. Ei sunt adevaratul pericol.

 





Share this article :

RSS-Entries and Comments

 

Copyright © 2014. baldovin opinius - All Rights Reserved